Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Buyens Christophe

Op 15-11-2018 is Buyens Christophe te Ronse (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 890651129. De (hoofd)activiteit van Buyens Christophe is diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Buyens Christophe
Plaats:
Ronse
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
890651129
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging
Nevencode
Landschapsverzorging
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Mussenstraat 19
9600 Ronse
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-11-2018
890651129
Uitspraak faillissement op 15-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: BUYENS CHRISTOPHE, MUSSENSTRAAT 19, 9600 RONSE, geboren op 21/08/1978 in RONSE. Handelsactiviteit: LANDSCHAPSVERZORGING, ISOLATIEWERKZAAMHEDEN Handelsbenaming: 'GEVEL RENOVATIE CHRISTOPHE' Ondernemingsnummer: 0890.651.129 Referentie: 20180074. Datum faillissement: 15 november 2018. Rechter Commissaris: RIK DUTRANOIT. Curator: Ali HEERMAN, EINESTRAAT 34, 9700 OUDENAARDE- advocatenkantoor.heerman@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HEERMAN Ali.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland