Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Nico Lapage Sport

Op 15-11-2018 is Nico Lapage Sport te Lierde (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 419903892. De (hoofd)activiteit van Nico Lapage Sport is overige industrie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Nico Lapage Sport
Plaats:
Lierde
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
419903892
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Overige industrie
Nevencode
Vervaardiging van sportartikelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Nieuwstraat 37
9570 Lierde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-11-2018
419903892
Uitspraak faillissement op 15-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: NICO LAPAGE SPORT BVBA NIEUWSTRAAT 37, 9570 LIERDE. Handelsactiviteit: vervaardiging van sportartikelen, groothandel in sport- en kampeerartikelen, met uizondering van fietsen Uitbatingsadres: GROENSTRAAT 1, 9570 LIERDE Ondernemingsnummer: 0419.903.892 Referentie: 20180073. Datum faillissement: 15 november 2018. Rechter Commissaris: YVES PIETERS. Curators: Lieve TEINTENIER, FRANKLIN ROOSEVELTPLEIN 42/0002, 9600 RONSE- info@teintenier.be;Koen VANDER STUYFT, EINESTRAAT 22, 9700 OUDENAARDE- koen.vanderstuyft@4v.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 31/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: TEINTENIER Lieve.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland