Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Point Landbouwwerken

Op 15-11-2018 is Point Landbouwwerken te Tielt-Winge (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 446949571. De (hoofd)activiteit van Point Landbouwwerken is teelt van gewassen, veeteelt, jacht en diensten in verband met deze activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Point Landbouwwerken
Plaats:
Tielt-Winge
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
446949571
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Landbouw, bosbouw en visserij
Hoofdcode
Teelt van gewassen, veeteelt, jacht en diensten in verband met deze activiteiten
Nevencode
Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Statiestraat 66
3390 Tielt-Winge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-11-2018
446949571
Uitspraak faillissement op 15-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: POINT LANDBOUWWERKEN NV STATIESTRAAT 66, 3390 TIELT (BT.). Handelsactiviteit: ondersteunende activiteiten ivm. de teelt van gewassen Ondernemingsnummer: 0446.949.571 Referentie: 20180245. Datum faillissement: 15 november 2018. Rechter Commissaris: FRANCIS DE BAERDEMAEKER. Curator: LUDWIG STEVENS, KAPITEIN GILSONPLEIN 20, 3200 AARSCHOT- stevens.ludwig@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: STEVENS LUDWIG.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland