Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Swipe-Media

Op 15-11-2018 is Swipe-Media te Tessenderlo (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 628959381. De (hoofd)activiteit van Swipe-Media is reparatie van computers en consumentenartikelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Swipe-Media
Plaats:
Tessenderlo
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
628959381
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Reparatie van computers en consumentenartikelen
Nevencode
Reparatie van communicatieapparatuur
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Markt 18
3980 Tessenderlo
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-11-2018
628959381
Uitspraak faillissement op 15-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: SWIPE-MEDIA BVBA MARKT 18, 3980 TESSENDERLO. Ondernemingsnummer: 0628.959.381 Referentie: 20180345. Datum faillissement: 15 november 2018. Rechter Commissaris: LUC BOESMANS. Curator: HERMAN DRIESSEN, CATHARINAPLEIN 15/3, 3500 HASSELT- hd@advo-driessen.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DRIESSEN HERMAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland