Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Paul Warmenbol, Interprofessionele Vennootschap Voor Architecten En Ingenieurs

Op 15-11-2018 is Paul Warmenbol, Interprofessionele Vennootschap Voor Architecten En Ingenieurs te Aartselaar (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 445946216. De (hoofd)activiteit van Paul Warmenbol, Interprofessionele Vennootschap Voor Architecten En Ingenieurs is architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Paul Warmenbol, Interprofessionele Vennootschap Voor Architecten En Ingenieurs
Plaats:
Aartselaar
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
445946216
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen
Nevencode
Bouwarchitecten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leugstraat 125C
2630 Aartselaar
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-11-2018
445946216
Uitspraak faillissement op 15-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: PAUL WARMENBOL, INTERPROFESSIONELE LEUGSTRAAT 125, 2630 AARTSELAAR. Handelsactiviteit: bouwarchitecten Ondernemingsnummer: 0445.946.216 Referentie: 20181066. Datum faillissement: 15 november 2018. Rechter Commissaris: MICHEL CUYPERS. Curators: CONSTANT TALBOOM, LOMBARDENVEST 34/2, 2000 ANTWERPEN 1- constant.talboom@adlom.be. Co-Curator: PAUL VERHELST, JACHTHOORNLAAN 32, 2970 SCHILDE- verhelst.paul@pandora.be Voorlopige datum van staking van betaling: 15/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: TALBOOM CONSTANT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland