Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement As Klusjesdienst

Op 25-10-2018 is As Klusjesdienst te Kontich (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 506751061. De (hoofd)activiteit van As Klusjesdienst is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
As Klusjesdienst
Plaats:
Kontich
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
506751061
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Oude Baan 13
2550 Kontich
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-10-2018
506751061
Uitspraak faillissement op 25-10-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen Opening van het faillissement van : AS KLUSJESDIENST COMM.V., Oude Baan 13, 2550 KONTICH. Handelsactiviteit : overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden. Ondernemingsnummer : 0506.751.061. Referentie : O/18/00423. Datum faillissement : 25 oktober 2018. Rechter commissaris : W. ROELS. Curator : FILIP SELS, HEMELSTRAAT 3, 2018 ANTWERPEN I - filip@selslaw.be, aangesteld in vervanging van LIESBETH JACOBS, bij vonnis d.d. 6 november 2018. Voorlopige datum van staking van betaling : 25 oktober 2018. Datum neerlegging van de schuldvorderingen : tegen uiterlijk 23 november 2018, in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be Neerlegging van het 1e proces verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be : op 21 december 2018. Voor eensluidend uittreksel : de curator : FILIP SELS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland