Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Gypsofacto

Op 16-11-2018 is Gypsofacto te Brugge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 898796753. De (hoofd)activiteit van Gypsofacto is reparatie en installatie van machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Gypsofacto
Plaats:
Brugge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
898796753
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Reparatie en installatie van machines en apparaten
Nevencode
Reparatie van elektrische apparatuur
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Blankenbergse Stwg 204
8000 Brugge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-11-2018
898796753
Uitspraak faillissement op 16-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: GYPSOFACTO BVBA BLANKENBERGSE STEENWEG 204, 8000 BRUGGE. Handelsactiviteit: ALGEMENE BOUWONDERNEMING Handelsbenaming: GYPSOFACTO Uitbatingsadres: BLANKENBERGSE STEENWEG 204, 8000 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0898.796.753 Referentie: 20180226. Datum faillissement: 16 november 2018. Rechters Commissarissen: PATRICK COULIER, FREDERIK MOORTGAT, Curators: ALEX VROMBAUT, GERARD DAVIDSTRAAT 46 BUS 1, 8000 BRUGGE- alex.vrombaut@phibalex.be;SERGE CARTON, GERARD DAVIDSTRAAT 46, 8000 BRUGGE- serge.carton@phibalex.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VROMBAUT ALEX.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland