Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Winnock Jelle

Op 24-10-2018 is Winnock Jelle te Veurne (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 839034063. De (hoofd)activiteit van Winnock Jelle is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Winnock Jelle
Plaats:
Veurne
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
839034063
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schilderen van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Haenestraat 2
8630 Veurne
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-10-2018
839034063
Uitspraak faillissement op 24-10-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne Bij vonnis, d.d. 24 oktober 2018, werd door de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Veurne, in staat van faillissement verklaard : WINNOCK, Jelle, geboren te Veurne op 4 september 1985, wonende te 8630 Veurne, Haenestraat 2, en met uitbating te 8680 Koekelare, Pottebezemstraat 56, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0839.034.063,met als voornaamste handelsactiviteit schilderen van schepen door gespecialiseerde eenheden;vervaardiging en afwerking van slaapkamer, eetkamer- en zitkamermeubels;schilderen van gebouwen;schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen;schilderen van civieltechnische werken;schilderen van metalen constructies;handelsbemiddeling in verf en vernis, porselein, glaswerk, behang en vloerbekleding;groothandel in reinigingsmiddelen, behang, verf en woontextiel;bouwmarkten en andere doe-het-zelfwaren, tapijten en andere vloerbekleding in gespecialiseerde winkels;kleinhandel in behang, drogisterijartikelen en onderhoudsproducten in gespecialiseerde winkels met als handelsbenaming FASHION YOUR WALLS . Als Rechter-Commissaris werd aangesteld : de heer Gerdi STAELENS. Als curator werd aangesteld : Mr. Lut GODDERIS, advocaat, te 8630 VEURNE, Albert I laan 8. Staking van betalingen : 24 oktober 2018. Indienen der schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit binnen de 30 dagen te rekenen vanaf de datum van het vonnis. Eerste nazicht dezer op 10 december 2018, om 10 uur. Voor eensluidend afschrift : (get.) Lut Godderis, curator.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland