Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Toledo Retail

Op 13-11-2018 is Toledo Retail te Sint-Amandsberg (Gent) (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 637783512. De (hoofd)activiteit van Toledo Retail is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Toledo Retail
Plaats:
Sint-Amandsberg (Gent)
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
637783512
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Overige detailhandel in nieuwe artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Achterstraat 122
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-11-2018
637783512
Uitspraak faillissement op 13-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: TOLEDO RETAIL BVBA ACHTERSTRAAT 122, 9040 SINT-AMANDSBERG. Handelsactiviteit: Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen Ondernemingsnummer: 0637.783.512 Referentie: 20180394. Datum faillissement: 13 november 2018. Rechter Commissaris: FRANK BLOMME. Curator: CATHARINA JANSSENS, KORTRIJKSESTEENWEG 361, 9000 GENT- info@law-and-mediation.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 20 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: JANSSENS CATHARINA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland