Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Viacerbus/Coppens

Op 20-08-2018 is Viacerbus/Coppens te Denderleeuw (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 674852358. De (hoofd)activiteit van Viacerbus/Coppens is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Viacerbus/Coppens
Plaats:
Denderleeuw
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
674852358
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in vlees en vleesproducten, uitgezonderd vlees van wild en van gevogelte
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Landuitstraat 173
9470 Denderleeuw
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-08-2018
674852358
Uitspraak faillissement op 20-8-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: VIACERBUS/COPPENS GCV LANDUITSTRAAT 173, 9470 DENDERLEEUW. Handelsactiviteit: Groothandel in vlees en vleesproducten uitg. vlees van wild en van gevogelte Ondernemingsnummer: 0674.852.358 Referentie: 20180360. Datum faillissement: 20 augustus 2018. Rechter Commissaris: PATRICK BEECKMANS. Curator: ERIC CREYTENS, CENTRUMLAAN 48, 9400 NINOVE- eric.creytens@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 september 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: CREYTENS ERIC.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland