Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Barley'S

Op 19-11-2018 is Barley'S te Dendermonde (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 451861929. De (hoofd)activiteit van Barley'S is reclamewezen en marktonderzoek.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Barley'S
Plaats:
Dendermonde
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
451861929
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Reclamewezen en marktonderzoek
Nevencode
Mediarepresentatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Briel 22
9200 Dendermonde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
19-11-2018
451861929
Uitspraak faillissement op 19-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: BARLEY'S BVBA BRIEL (BAA) 22, 9200 DENDERMONDE. Handelsactiviteit: prepress- en premediadiensten Ondernemingsnummer: 0451.861.929 Referentie: 20180515. Datum faillissement: 19 november 2018. Rechter Commissaris: HARRY CORNELIS. Curator: MARIANNE MACHARIS, KONINGIN ASTRIDLAAN 8, 9200 DENDERMONDE- marianne@adv-macharis.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MACHARIS MARIANNE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland