Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Linea Curvo

Op 13-11-2018 is Linea Curvo te Kalmthout (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 547701095. De (hoofd)activiteit van Linea Curvo is vervaardiging van meubelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Linea Curvo
Plaats:
Kalmthout
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
547701095
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van meubelen
Nevencode
Vervaardiging van keukenmeubelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Hortensiadreef 40
2920 Kalmthout
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-11-2018
547701095
Uitspraak faillissement op 13-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: LINEA CURVO BVBA HORTENSIADREEF 40, 2920 KALMTHOUT. Handelsactiviteit: VERVAARDIGEN VAN EETKAMER-, ZITKAMER-, SLAAPKAMER- EN BADKAMERMEUBELEN Ondernemingsnummer: 0547.701.095 Referentie: 20180289. Datum faillissement: 13 november 2018. Rechter Commissaris: HERMAN DE BACKKER. Curator: ERIK GREEVE, KONINKLIJKE LAAN 60, 2600 BERCHEM (ANTWERPEN)- erik.greeve@pandora.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GREEVE ERIK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland