Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Bakkerij D'Hondt Jimmy

Op 20-11-2018 is Bakkerij D'Hondt Jimmy te Houthalen-Helchteren (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 811837540. De (hoofd)activiteit van Bakkerij D'Hondt Jimmy is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Bakkerij D'Hondt Jimmy
Plaats:
Houthalen-Helchteren
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
811837540
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Weg Naar Zwartberg 123
3530 Houthalen-Helchteren
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-11-2018
811837540
Uitspraak faillissement op 20-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: BAKKERIJ D'HONDT JIMMY BVBA WEG NAAR ZWARTBERG 123, 3530 HOUTHALEN. Handelsactiviteit: industriële vervaardiging van brood en banket Handelsbenaming: BAKKERIJ D'HONDT Uitbatingsadres: GIETERIJSTRAAT 8, 3600 GENK Ondernemingsnummer: 0811.837.540 Referentie: 20180259. Datum faillissement: 20 november 2018. Rechter Commissaris: LEOPOLD LOWETTE. Curator: GERRY BANKEN, GROTESTRAAT 122, 3600 GENK- gerry.banken@adlex.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 31/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 8 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BANKEN GERRY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland