Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Tectum Bouw

Op 22-11-2018 is Tectum Bouw te Bierbeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 560933578. De (hoofd)activiteit van Tectum Bouw is sanering en ander afvalbeheer.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Tectum Bouw
Plaats:
Bierbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
560933578
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering
Hoofdcode
Sanering en ander afvalbeheer
Nevencode
Sanering en ander afvalbeheer
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Korbeek-Losestraat 122
3360 Bierbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-11-2018
560933578
Uitspraak faillissement op 22-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: TECTUM BOUW BVBA KORBEEK-LOSESTRAAT 122, 3360 BIERBEEK. Handelsactiviteit: algemene bouwonderneming Ondernemingsnummer: 0560.933.578 Referentie: 20180252. Datum faillissement: 22 november 2018. Rechter Commissaris: ALEXANDER DUMON. Curator: ELS VAN ERUM, ENGELANDSTRAAT 61, 3290 DIEST- evanerum@advocatenddvd.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN ERUM ELS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland