Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Changes2

Op 20-11-2018 is Changes2 te Brasschaat (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 568539467. De (hoofd)activiteit van Changes2 is overige industrie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Changes2
Plaats:
Brasschaat
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
568539467
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Overige industrie
Nevencode
Vervaardiging van sieraden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bredabaan 320
2930 Brasschaat
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-11-2018
568539467
Uitspraak faillissement op 20-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: CHANGES2 BVBA BREDABAAN 320, 2930 BRASSCHAAT. Handelsactiviteit: haarverzorging Ondernemingsnummer: 0568.539.467 Referentie: 20181068. Datum faillissement: 20 november 2018. Rechter Commissaris: ERIC LESKENS. Curator: BRUNO VAN IMPE, ANDRE HERMANSLAAN 16, 2100 DEURNE (ANTWERPEN)- brunovanimpe@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN IMPE BRUNO.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland