Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Osmani Karim Nasser

Op 15-11-2018 is Osmani Karim Nasser te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 505520151. De (hoofd)activiteit van Osmani Karim Nasser is vervaardiging van meubelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Osmani Karim Nasser
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
505520151
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van meubelen
Nevencode
Vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Van Stralenstraat 1915
2060 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-11-2018
505520151
Uitspraak faillissement op 15-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: OSMANI KARIM, VAN STRALENSTRAAT 19, 2060 ANTWERPEN 6, geboren op 04/09/1971 in PARIJS (FRANKRIJK). Handelsactiviteit: vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen Ondernemingsnummer: 0505.520.151 Referentie: 20181060. Datum faillissement: 15 november 2018. Rechter Commissaris: HARRY DE SMEDT. Curator: HANS UBBEN, PLANTINKAAI 24, 2000 ANTWERPEN 1- hu@confidenz.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: UBBEN HANS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland