Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Global Horse Friend

Op 22-11-2018 is Global Horse Friend te Malle (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 463835291. De (hoofd)activiteit van Global Horse Friend is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Global Horse Friend
Plaats:
Malle
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
463835291
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in levend vee
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ambachtsstraat 15
2390 Malle
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-11-2018
463835291
Uitspraak faillissement op 22-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: GLOBAL HORSE FRIEND NV AMBACHTSSTRAAT 15, 2390 MALLE. Handelsactiviteit: fokken van paarden en andere paardachtigen Ondernemingsnummer: 0463.835.291 Referentie: 20181073. Datum faillissement: 22 november 2018. Rechter Commissaris: MICHEL LOOYENS. Curator: LAURENS VAN LANDEGHEM, AMERIKALEI 122, 2000 ANTWERPEN 1- l.vanlandeghem@desdalex.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN LANDEGHEM LAURENS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland