Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Royal De Luxe

Op 27-11-2018 is Royal De Luxe te Lochristi (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 670661067. De (hoofd)activiteit van Royal De Luxe is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Royal De Luxe
Plaats:
Lochristi
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
670661067
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Denen 161
9080 Lochristi
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-11-2018
670661067
Uitspraak faillissement op 27-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: ROYAL DE LUXE BVBA DENEN 161, 9080 LOCHRISTI. Handelsactiviteit: detailhandel in onderhoud en reparatie van motorfietsen Ondernemingsnummer: 0670.661.067 Referentie: 20180411. Datum faillissement: 27 november 2018. Rechter Commissaris: ANDRE VAN MALDEGEM. Curator: GWENDOLYN VAN KERCKVOORDE, APPENSVOORDESTRAAT 145, 9920 LOVENDEGEM- gwendolyn.van. kerckvoorde@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN KERCKVOORDE GWENDOLYN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland