Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Mertens Bart

Op 29-11-2018 is Mertens Bart te Hasselt (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 638687887. De (hoofd)activiteit van Mertens Bart is rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mertens Bart
Plaats:
Hasselt
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
638687887
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening
Nevencode
Boekhouders en boekhouders-fiscalisten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Diestersteenweg 1901
3510 Hasselt
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-11-2018
638687887
Uitspraak faillissement op 29-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: MERTENS BART, DIESTERSTEENWEG 190/1, 3510 HASSELT, geboren op 11/10/1974 in BREE. Handelsactiviteit: boekhouding Ondernemingsnummer: 0638.687.887 Referentie: 20180358. Datum faillissement: 29 november 2018. Rechter Commissaris: LUC BOESMANS. Curator: GODFREY LESIRE, LIEVEHEREBOOMSTRAAT 118, 3720 KORTESSEM- g.lesire@curalex.be. Co-Curator: DANNY JANS, KERKBERG 1, 3700 TONGEREN- daan@verbruggeconsulting.be Voorlopige datum van staking van betaling: 29/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LESIRE GODFREY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland