Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Le Coquelicot

Op 28-11-2018 is Le Coquelicot te De Panne (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 650746967. De (hoofd)activiteit van Le Coquelicot is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Le Coquelicot
Plaats:
De Panne
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
650746967
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Cafés en bars
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zeelaan 90
8660 De Panne
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-11-2018
650746967
Uitspraak faillissement op 28-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne Bij vonnis d.d. 28 november 2018, werd door de Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne,in staat van faillissement verklaard : LE COQUELICOT VOF, met zetel gevestigd te 8660 De Panne, Zeelaan 90, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0650.746.967, met als voornaamste handelsactiviteit eetgelegenheden met beperkte bediening , met als handelsbenaming Le coquelicot . Als rechter-commissaris werd aangesteld de heer Guy SERU. Als curator werd aangesteld meester Lut GODDERIS, advocaat te 8630 VEURNE,Albert I laan 8. Staking betalingen : 28 november 2018. Indienen der schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit binnen de 30 dagen te rekenen vanaf de datum van dit vonnis. Eerste nazicht dezer op 21 januari 2019, om 10 uur. Voor eensluidend verklaard afschrift : (get.) Luc GODDERIS, advocaat.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland