Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Baby'S Paradise

Op 11-12-2018 is Baby'S Paradise te Zaventem (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 840279722. De (hoofd)activiteit van Baby'S Paradise is maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Baby'S Paradise
Plaats:
Zaventem
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
840279722
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting
Nevencode
Kinderdagverblijven en crèches
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Steenokkerzeelstraat 91
1930 Zaventem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
11-12-2018
840279722
Uitspraak faillissement op 11-12-2018.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: BABY'S PARADISE BVBA STEENOKKERZEELSTRAAT 91, 1930 ZAVENTEM. Handelsactiviteit: KINDERDAGVERBLIJF Ondernemingsnummer: 0840.279.722 Referentie: 20180699. Datum faillissement: 11 december 2018. Rechter Commissaris: FREDERIK GOOSSENS. Curator: GUNTHER PEETERS, KUNSTLAAN 24, BUS 9, 1000 BRUSSEL 1- info@rubiconlaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 16 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PEETERS GUNTHER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland