Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Pelfrene Valerie

Op 12-12-2018 is Pelfrene Valerie te Koksijde (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 809027312. De (hoofd)activiteit van Pelfrene Valerie is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Pelfrene Valerie
Plaats:
Koksijde
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
809027312
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Catering
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leopold Ii Laan 89
8670 Koksijde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
12-12-2018
809027312
Uitspraak faillissement op 12-12-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: PELFRENE VALERIE, LEOPOLD II LAAN 89, 8670 OOSTDUINKERKE, geboren op 06/06/1978 in OOSTENDE. Handelsactiviteit: catering ; cafés en bars ; schoonheidsverzorging Handelsbenaming: 'T OEKSJE Uitbatingsadres: LEOPOLD II LAAN 28, 8670 OOSTDUINKERKE Handelsactiviteit: cafés, bars Handelsbenaming: SPORTCAFE DE HAZEBEEK Uitbatingsadres: HAZEBEEKSTRAAT 11, 8670 OOSTDUINKERKE Ondernemingsnummer: 0809.027.312 Referentie: 20180090. Datum faillissement: 12 december 2018. Rechter Commissaris: PHILIP VANDAELE. Curator: KAREL VERSTEELE, OUDE BEESTENMARKT 18, 8630 VEURNE- advocaat.versteele@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 12/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERSTEELE KAREL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland