Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Kemper

Op 18-12-2018 is Kemper te Kasterlee (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 895710965. De (hoofd)activiteit van Kemper is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Kemper
Plaats:
Kasterlee
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
895710965
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Contactbemiddelingsbureaus en dergelijke
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Tielensteenweg 90
2460 Kasterlee
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
18-12-2018
895710965
Uitspraak faillissement op 18-12-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: KEMPER BVBA TIELENSTEENWEG 90, 2460 KASTERLEE. Handelsactiviteit: VERLENEN VAN ADVIES EN HULP AAN HET BEDRIJFSLEVEN Ondernemingsnummer: 0895.710.965 Referentie: 20180322. Datum faillissement: 18 december 2018. Rechter Commissaris: MARC NUYENS. Curators: RIA PIEDFORT, DENEFSTRAAT 102, 2275 04 GIERLE- advocaten@piedfort-willems.be;PETRA WILLEMS, DENEFSTRAAT 102, 2275 04 GIERLE- advocaten@piedfort-willems.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PIEDFORT RIA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland