Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Barcik Marcin

Op 17-12-2018 is Barcik Marcin te Zele (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 681422822. De (hoofd)activiteit van Barcik Marcin is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Barcik Marcin
Plaats:
Zele
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
681422822
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Dokter A. Rubbensstraat 4
9240 Zele
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
17-12-2018
681422822
Uitspraak faillissement op 17-12-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: BARCIK MARCIN, DOKTER ARMAND RUBBENSSTRAAT 41, 9240 ZELE, geboren op 20/03/1981 in BIELSKO-BIALA/POLEN. Handelsactiviteit: Vervaarding en kleinhandel in brood- en banketbakkerwerk Ondernemingsnummer: 0681.422.822 Referentie: 20180583. Datum faillissement: 17 december 2018. Rechter Commissaris: HARRY CORNELIS. Curator: MARIANNE MACHARIS, KONINGIN ASTRIDLAAN 8, 9200 DENDERMONDE- marianne@adv-macharis.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MACHARIS MARIANNE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland