Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Solid Goals Consultants

Op 11-12-2018 is Solid Goals Consultants te Kraainem (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 543307787. De (hoofd)activiteit van Solid Goals Consultants is sport, ontspanning en recreatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Solid Goals Consultants
Plaats:
Kraainem
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
543307787
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Sport, ontspanning en recreatie
Nevencode
Activiteiten van sportbonden en -federaties
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Statieplaats 3
1950 Kraainem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
11-12-2018
543307787
Uitspraak faillissement op 11-12-2018.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: SOLID GOALS CONSULTANTS BVBA STATIEPLAATS 3, 1950 KRAAINEM. Handelsactiviteit: ONDERSTEUNENDE DIENSTEN IVM SPORTBEOEFENING Ondernemingsnummer: 0543.307.787 Referentie: 20180710. Datum faillissement: 11 december 2018. Rechter Commissaris: FREDERIK GOOSSENS. Curator: GUNTHER PEETERS, KUNSTLAAN 24 BUS 9, 1000 BRUSSEL 1- info@rubiconlaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 16 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PEETERS GUNTHER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland