Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Verzwyvel Cynthy

Op 29-11-2018 is Verzwyvel Cynthy te Ranst (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 555856718. De (hoofd)activiteit van Verzwyvel Cynthy is diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Verzwyvel Cynthy
Plaats:
Ranst
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
555856718
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging
Nevencode
Algemene reiniging van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zandhovensteenweg 43C
2520 Ranst
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-11-2018
555856718
Uitspraak faillissement op 29-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: VERZWYVEL CYNTHY, ZANDHOVENSTEENWEG 43, 2520 RANST, geboren op 21/07/1990 in ANTWERPEN. Handelsactiviteit: algemene reiniging van gebouwen Handelsbenaming: ROYAL CLEANING SERVICE Uitbatingsadres: ZANDHOVENSTEENWEG 43 BUS C, 2520 RANST Ondernemingsnummer: 0555.856.718 Referentie: 20181105. Datum faillissement: 29 november 2018. Rechter Commissaris: OLIVIER SCHOENMAECKERS. Curator: VALèRE VEREECKE, KIELSEVEST 2-4, 2018 ANTWERPEN 1- v.vereecke@clvd.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VEREECKE VALèRE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland