Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Sadones Jurgen

Op 20-12-2018 is Sadones Jurgen te Sint-Amandsberg (Gent) (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 712456090. De (hoofd)activiteit van Sadones Jurgen is telecommunicatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Sadones Jurgen
Plaats:
Sint-Amandsberg (Gent)
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
712456090
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Telecommunicatie
Nevencode
Draadloze telecommunicatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Antwerpsesteenweg 108
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-12-2018
712456090
Uitspraak faillissement op 20-12-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: SADONES JURGEN, ANTWERPSESTEENWEG 108, 9040 SINT-AMANDSBERG, geboren op 03/06/1975 in KEULEN (DUITSLAND). Handelsactiviteit: draadloze telecommunicatie Ondernemingsnummer: 0712.456.090 Referentie: 20180086. Datum faillissement: 20 december 2018. Rechter Commissaris: KAREN DE MAN. Curator: KATIE COPPENS, EINESTRAAT 34, 9700 OUDENAARDE- coppens@coppens-pardon.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: COPPENS KATIE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland