Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Verplancke Lies Simon Johanna Luc

Op 24-12-2018 is Verplancke Lies Simon Johanna Luc te Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 873713939. De (hoofd)activiteit van Verplancke Lies Simon Johanna Luc is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Verplancke Lies Simon Johanna Luc
Plaats:
Sint-Katelijne-Waver
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
873713939
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Sauna's, solaria, baden enz.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Walemstraat 117
2860 Sint-Katelijne-Waver
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-12-2018
873713939
Uitspraak faillissement op 24-12-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: VERPLANCKE LIES SIMON JOHANNA LUC, WALEMSTRAAT 117, 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER, geboren op 04/01/1981 in LEUVEN. Handelsactiviteit: zonnebankcentrum, nagelstudio Handelsbenaming: SUN CITY Uitbatingsadres: EIKESTRAAT 96/GLV, 2800 MECHELEN Ondernemingsnummer: 0873.713.939 Referentie: 20180215. Datum faillissement: 24 december 2018. Rechter Commissaris: EDDY BROUWERS. Curator: ETIENNE DE RIDDER, LEOPOLDSTRAAT 64, 2800 MECHELEN- e.de.ridder@deridder-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 februari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE RIDDER ETIENNE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland