Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Monty

Op 24-12-2018 is De Monty te Heist-Op-Den-Berg (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 527971493. De (hoofd)activiteit van De Monty is sport, ontspanning en recreatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Monty
Plaats:
Heist-Op-Den-Berg
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
527971493
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Sport, ontspanning en recreatie
Nevencode
Exploitatie van pret- en themaparken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bergstraat 7
2220 Heist-Op-Den-Berg
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-12-2018
527971493
Uitspraak faillissement op 24-12-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: DE MONTY BVBA BERGSTRAAT 7, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG. Handelsactiviteit: exploitatie van pret- en themaparken Ondernemingsnummer: 0527.971.493 Referentie: 20180214. Datum faillissement: 24 december 2018. Rechter Commissaris: EDDY BROUWERS. Curator: ETIENNE DE RIDDER, LEOPOLDSTRAAT 64, 2800 MECHELEN- e.de.ridder@deridder-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 februari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE RIDDER ETIENNE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland