Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Duta Mihai

Op 21-12-2018 is Duta Mihai te Roosdaal (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 667551624. De (hoofd)activiteit van Duta Mihai is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Duta Mihai
Plaats:
Roosdaal
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
667551624
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Bouwrijp maken van terreinen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ninoofsesteenweg 78
1760 Roosdaal
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
21-12-2018
667551624
Uitspraak faillissement op 21-12-2018.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DUTA MIHAI, NINOOFSESTEENWEG 78, 1760 ROOSDAAL, geboren op 01/12/1989 in ROEMENIE. Handelsactiviteit: BOUWRIJP MAKEN MAN TERREINEN Ondernemingsnummer: 0667.551.624 Referentie: 20180728. Datum faillissement: 21 december 2018. Rechter Commissaris: GEERT ANCIAUX. Curator: Jos MOMBAERS, BRUGMANNLAAN 12A, BUS 15, 1060 BRUSSEL 6- jm@vllaw.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMBAERS Jos.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland