Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Allegria Foodbar

Op 24-12-2018 is Allegria Foodbar te Ieper (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 536577967. De (hoofd)activiteit van Allegria Foodbar is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Allegria Foodbar
Plaats:
Ieper
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
536577967
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met beperkte bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Vandenpeereboomplein 3
8900 Ieper
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-12-2018
536577967
Uitspraak faillissement op 24-12-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: ALLEGRIA FOODBAR BVBA VANDENPEEREBOOMPLEIN 3, 8900 IEPER. Handelsactiviteit: verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken Handelsbenaming: ALLEGRIA FOODBAR Uitbatingsadres: VANDENPEEREBOOMPLEIN 3, 8900 IEPER Ondernemingsnummer: 0536.577.967 Referentie: 20180051. Datum faillissement: 24 december 2018. Rechter Commissaris: ANNE-MARIE SYX. Curator: ALAIN VANRYCKEGHEM, RIJSELSESTRAAT 132, 8900 IEPER- alain.vanryckeghem@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 februari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANRYCKEGHEM ALAIN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland