Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Peelman Ann

Op 27-12-2018 is Peelman Ann te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 824400030. De (hoofd)activiteit van Peelman Ann is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Peelman Ann
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
824400030
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in reinigingsmiddelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
J. V. Rijswijcklaan 166B
2020 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-12-2018
824400030
Uitspraak faillissement op 27-12-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: PEELMAN ANN, JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 166 BUS B/19, 2020 ANTWERPEN 2, geboren op 01/04/1961 in WILRIJK. Handelsactiviteit: tussenpersoon in de handel Handelsbenaming: CLEANSOLUTIONS - ANTWERP POWER TOYS Uitbatingsadres: BERKENLAAN 46, 2610 WILRIJK (ANTWERPEN) Ondernemingsnummer: 0824.400.030 Referentie: 20181201. Datum faillissement: 27 december 2018. Rechter Commissaris: PAUL BECUE. Curator: DIRK ROCHTUS, LANGE LEEMSTRAAT 53, 2018 02 ANTWERPEN- rochtus@rvbadvocaten.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 februari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ROCHTUS DIRK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland