Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement B.E. Bouwconstruct

Op 22-01-2019 is B.E. Bouwconstruct te Herentals (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 682890391. De (hoofd)activiteit van B.E. Bouwconstruct is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
B.E. Bouwconstruct
Plaats:
Herentals
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
682890391
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Dorp 17
2200 Herentals
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-01-2019
682890391
Uitspraak faillissement op 22-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: B.E. BOUWCONSTRUCT BVBA DORP 17, 2200 HERENTALS. Handelsactiviteit: ALGEMENE BOUW VAN RESIDENTIELE GEBOUWEN Ondernemingsnummer: 0682.890.391 Referentie: 20190013. Datum faillissement: 22 januari 2019. Rechter Commissaris: ANNICK VAN OPSTAL. Curators: KRISTOF BENIJTS, LIERSEWEG 271-273, 2200 HERENTALS- info@benijts-somers.be;PHILIP SOMERS, LIERSEWEG 271-273, 2200 HERENTALS- info@benijts-somers.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 5 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BENIJTS KRISTOF.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland