Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Markt Events

Op 15-01-2019 is Markt Events te Turnhout (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 536393271. De (hoofd)activiteit van Markt Events is creatieve activiteiten, kunst en amusement.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Markt Events
Plaats:
Turnhout
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
536393271
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Creatieve activiteiten, kunst en amusement
Nevencode
Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Tijl-En-Nelestraat 495
2300 Turnhout
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-01-2019
536393271
Uitspraak faillissement op 15-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: MARKT EVENTS VZW TIJL-EN-NELESTRAAT 49 BUS 5, 2300 TURNHOUT. Handelsactiviteit: GEEN GEKENDE ACTIVITEIT Ondernemingsnummer: 0536.393.271 Referentie: 20190008. Datum faillissement: 15 januari 2019. Rechter Commissaris: GUIDO GILIS. Curator: BENNY BACKX, CAMPUS BLAIRON 427, 2300 TURNHOUT- b.backx@act-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 februari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BACKX BENNY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland