Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Mikolajczyk Wojciech

Op 22-01-2019 is Mikolajczyk Wojciech te Deinze (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 564947893. De (hoofd)activiteit van Mikolajczyk Wojciech is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mikolajczyk Wojciech
Plaats:
Deinze
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
564947893
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Proefboren en boren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kortrijkstraat 36BUS3
9800 Deinze
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-01-2019
564947893
Uitspraak faillissement op 22-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: MIKOLAJCZYK WOJCIECH, KORTRIJKSTRAAT 36/3, 9800 DEINZE, geboren op 01/02/1978 in BYTOW(POLEN). Handelsactiviteit: goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven Ondernemingsnummer: 0564.947.893 Referentie: 20190038. Datum faillissement: 22 januari 2019. Rechter Commissaris: LUCR'CE CALLEBAUT. Curator: WIM DE SCHUYMER, HEERWEG-ZUID 2/001, 9052 ZWIJNAARDE- wim@dslegal.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 1 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE SCHUYMER WIM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland