Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Montage En Technische DiEnsten

Op 17-01-2019 is Montage En Technische DiEnsten te Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 651895131. De (hoofd)activiteit van Montage En Technische DiEnsten is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Montage En Technische DiEnsten
Plaats:
Borgerhout (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
651895131
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Sint-Marcusstraat 27
2140 Borgerhout (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
17-01-2019
651895131
Uitspraak faillissement op 17-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: MONTAGE EN TECHNISCHE DIENSTEN COMM V SINT-MARCUSSTRAAT 27, 2140 BORGERHOUT (ANTWERPEN). Handelsactiviteit: handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen Ondernemingsnummer: 0651.895.131 Referentie: 20190046. Datum faillissement: 17 januari 2019. Rechter Commissaris: KURT DUPON. Curator: MARIAN VAN ALPHEN, TURNHOUTSEBAAN 289-291, 2100 DEURNE (ANTWERPEN)- advocaat@marianvanalphen.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 17/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN ALPHEN MARIAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland