Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Taxi Bree

Op 23-01-2019 is Taxi Bree te Lo-Reninge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 542391732. De (hoofd)activiteit van Taxi Bree is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Taxi Bree
Plaats:
Lo-Reninge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
542391732
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Exploitatie van taxi's
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Lostraat 1
8647 Lo-Reninge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-01-2019
542391732
Uitspraak faillissement op 23-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: TAXI BREE GCV LOSTRAAT 1, 8647 LO-RENINGE. Handelsactiviteit: Vervoer van personen ; exploitatie van taxi's ; Uitbatingsadres: LOSTRAAT 1, 8647 LO-RENINGE Ondernemingsnummer: 0542.391.732 Referentie: 20190007. Datum faillissement: 23 januari 2019. Rechter Commissaris: PETRA BREYNE. Curator: LUTGART GODDERIS, ALBERT I LAAN 8, 8630 VEURNE- lut.godderis@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GODDERIS LUTGART.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland