Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Wandelclub De Lustige Stappers

Op 24-01-2019 is Wandelclub De Lustige Stappers te Lummen (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 630874439. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Wandelclub De Lustige Stappers
Plaats:
Lummen
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
630874439
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rekhovenstraat 103
3560 Lummen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-01-2019
630874439
Uitspraak faillissement op 24-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: WANDELCLUB DE LUSTIGE STAPPERS VZW REKHOVENSTRAAT 103, 3560 LUMMEN. Ondernemingsnummer: 0630.874.439 Referentie: 20190025. Datum faillissement: 24 januari 2019. Rechter Commissaris: CHRISTIAAN DE MEESTER. Curator: PATRICK VANHOUTVIN, HENDRIK VAN VELDEKESINGEL 150 BUS 4, 3500 HASSELT- p.vanhoutvin@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANHOUTVIN PATRICK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland