Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Donkerwolcke Olivier

Op 25-01-2019 is Donkerwolcke Olivier te Zwalm (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 827625279. De (hoofd)activiteit van Donkerwolcke Olivier is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Donkerwolcke Olivier
Plaats:
Zwalm
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
827625279
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schrijnwerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Beerlegemsebaan 38
9630 Zwalm
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-01-2019
827625279
Uitspraak faillissement op 25-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: DONKERWOLCKE OLIVIER, BEERLEGEMSEBAAN(BEERL) 38, 9630 ZWALM, geboren op 17/12/1986 in RONSE. Handelsactiviteit: SCHRIJNWERK Ondernemingsnummer: 0827.625.279 Referentie: 20190005. Datum faillissement: 25 januari 2019. Rechter Commissaris: JO VAN DEN DAELE. Curator: VANESSA VAN HOEY, HEUFKENSSTRAAT 133A, 9630 ZWALM- vvh.advocaat@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/12/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN HOEY VANESSA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland