Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement M.S.R.

Op 29-01-2019 is M.S.R. te Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 442157276. De (hoofd)activiteit van M.S.R. is exploitatie van en handel in onroerend goed.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
M.S.R.
Plaats:
Borgerhout (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
442157276
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van en handel in onroerend goed
Hoofdcode
Exploitatie van en handel in onroerend goed
Nevencode
Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Verzoeningstraat 40
2140 Borgerhout (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-01-2019
442157276
Uitspraak faillissement op 29-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: M.S.R. BVBA VERZOENINGSTRAAT 40, 2140 BORGERHOUT (ANTWERPEN). Handelsactiviteit: tussenpersoon in de handel Ondernemingsnummer: 0442.157.276 Referentie: 20190096. Datum faillissement: 29 januari 2019. Rechter Commissaris: PAULETTE VERCAUTEREN. Curator: STEVEN BOEYNAEMS, AMERIKALEI 191, 2000 ANTWERPEN 1- steven@dilaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BOEYNAEMS STEVEN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland