Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Abaudit

Op 31-01-2019 is Abaudit te Herent (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 652698449. De (hoofd)activiteit van Abaudit is rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Abaudit
Plaats:
Herent
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
652698449
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening
Nevencode
Overige rechtskundige dienstverlening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Klein Dalenstraat 26B
3020 Herent
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
31-01-2019
652698449
Uitspraak faillissement op 31-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: ABAUDIT VOF KLEIN DALENSTRAAT 26B, 3020 HERENT. Handelsactiviteit: overig adviesbureau, overige rechtskundige dienstverlening Ondernemingsnummer: 0652.698.449 Referentie: 20190034. Datum faillissement: 31 januari 2019. Rechter Commissaris: PAUL VAN DEN EYNDE. Curator: JOS MOMBAERS, O.L.V. BROEDERSSTRAAT 3, 3300 TIENEN- jm@vllaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 31/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMBAERS JOS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland