Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Naert Patricia

Op 24-01-2019 is Naert Patricia te Brugge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 519961768. De (hoofd)activiteit van Naert Patricia is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Naert Patricia
Plaats:
Brugge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
519961768
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Blankenbergse Steenweg 67
8000 Brugge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-01-2019
519961768
Uitspraak faillissement op 24-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: NAERT PATRICIA, BLANKENBERGSE STEENWEG 67, 8000 BRUGGE, geboren op 28/09/1976 in KORTRIJK. Handelsactiviteit: KRANTENWINKEL Handelsbenaming: 'T BLADWIJZERTJE Uitbatingsadres: BLANKENBERGSE STEENWEG 67, 8000 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0519.961.768 Referentie: 20190033. Datum faillissement: 24 januari 2019. Rechter Commissaris: HENDRIK THEYS. Curator: JUDITH DEMEYER, CORDOEANIERSSTRAAT 17, 8000 BRUGGE- judith.demeyer@schepens-partners.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEMEYER JUDITH.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland