Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Haesebrouck

Op 01-02-2019 is Haesebrouck te Damme (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 416839286. De (hoofd)activiteit van Haesebrouck is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Haesebrouck
Plaats:
Damme
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
416839286
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schrijnwerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Timmermansstraat 4
8340 Damme
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
01-02-2019
416839286
Uitspraak faillissement op 1-2-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: HAESEBROUCK BVBA TIMMERMANSSTRAAT 4, 8340 DAMME (SIJSELE). Handelsactiviteit: VERVAARDIGEN VAN METALEN CONSTRUCTIES Ondernemingsnummer: 0416.839.286 Referentie: 20190037. Datum faillissement: 1 februari 2019. Rechter Commissaris: HENDRIK THEYS. Curators: JAN DE BUSSCHER, WITTE LEERTOUWERSSTRAAT 7, 8000 BRUGGE- advocaat@debusscher.be;JAN DELEPIERE, STOKVELDELAAN 30, 8200 BRUGGE- jan.delepiere@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/02/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE BUSSCHER JAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland