Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Anwar Kim

Op 26-02-2019 is Anwar Kim te Lanaken (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 651935317. De (hoofd)activiteit van Anwar Kim is overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Anwar Kim
Plaats:
Lanaken
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
651935317
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten
Nevencode
Activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Gasthuisstraat 11
3620 Lanaken
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-02-2019
651935317
Uitspraak faillissement op 26-2-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: ANWAR KIM, GASTHUISSTRAAT 11, 3620 LANAKEN, geboren op 13/04/1983 in ANTWERPEN. Handelsactiviteit: activiteiten van fotografen Handelsbenaming: MAXIMUZPHOTOGRAPHY Ondernemingsnummer: 0651.935.317 Referentie: 20190061. Datum faillissement: 26 februari 2019. Rechter Commissaris: LEOPOLD LOWETTE. Curators: MARK HUYGEN, MAASTRICHTERPOORT 13, 3740 BILZEN- mark@huygenadvocaten.be;MARTINE CLAESEN, MAASTRICHTERPOORT 13, 3740 BILZEN- martine@huygenadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 26/02/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HUYGEN MARK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland