Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Groote Kevin

Op 25-02-2019 is De Groote Kevin te Oostende (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 898027879. De (hoofd)activiteit van De Groote Kevin is vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Groote Kevin
Plaats:
Oostende
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
898027879
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten
Nevencode
Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Steensedijk 413
8400 Oostende
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-02-2019
898027879
Uitspraak faillissement op 25-2-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: DE GROOTE KEVIN, STEENSEDIJK 413, 8400 OOSTENDE, geboren op 18/12/1979 in OOSTENDE. Handelsactiviteit: verspanend bewerken van metalen en smeden van metaal Ondernemingsnummer: 0898.027.879 Referentie: 20190018. Datum faillissement: 25 februari 2019. Rechter Commissaris: MARC LINDEN. Curators: BART BRONDERS, ARCHIMEDESSTRAAT 7, 8400 OOSTENDE- bronders@bronders.be;ROLAND PINTELON, ARCHIMEDESSTRAAT 7, 8400 OOSTENDE- pintelon@bronders.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 25/02/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BRONDERS BART.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland