Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Flanders Youth Cycling Academy

Op 30-01-2019 is Flanders Youth Cycling Academy te Hooglede (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 632942321. De (hoofd)activiteit van Flanders Youth Cycling Academy is sport, ontspanning en recreatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Flanders Youth Cycling Academy
Plaats:
Hooglede
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
632942321
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Sport, ontspanning en recreatie
Nevencode
Activiteiten van wielerclubs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Gitsbergstraat 74
8830 Hooglede
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-01-2019
632942321
Uitspraak faillissement op 30-1-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: FLANDERS YOUTH CYCLING ACADEMY VZW GITSBERGSTRAAT 74, 8830 GITS. Handelsactiviteit: Activiteiten van wielerclubs Handelsbenaming: FYCA VZW Ondernemingsnummer: 0632.942.321 Referentie: 20190021. Datum faillissement: 30 januari 2019. Rechter Commissaris: MARK VERVAEKE. Curator: NICOLAAS VINCKIER, HOOGLEEDSESTEENWEG 7, 8800 ROESELARE- n@vinckieradvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/01/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 maart 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VINCKIER NICOLAAS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland