Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Poyraz Bouw

Op 26-02-2019 is Poyraz Bouw te Sint-Amandsberg (Gent) (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 607977093. De (hoofd)activiteit van Poyraz Bouw is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Poyraz Bouw
Plaats:
Sint-Amandsberg (Gent)
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
607977093
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Proefboren en boren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kunstenaarstraat 136
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-02-2019
607977093
Uitspraak faillissement op 26-2-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: POYRAZ BOUW BVBA KUNSTENAARSTRAAT 136, 9040 SINT-AMANDSBERG. Handelsactiviteit: proefboren en boren Ondernemingsnummer: 0607.977.093 Referentie: 20190096. Datum faillissement: 26 februari 2019. Rechter Commissaris: MIEKE DESMET. Curator: VERONIQUE VAN ASCH, KONING ALBERTLAAN 128, 9000 GENT- vvansch@fransbaert-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 26/02/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN ASCH VERONIQUE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland