Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Doreleijers Reijn

Op 28-02-2019 is Doreleijers Reijn te Brecht (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 895178554. De (hoofd)activiteit van Doreleijers Reijn is vervaardiging van producten van rubber of kunststof.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Doreleijers Reijn
Plaats:
Brecht
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
895178554
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van producten van rubber of kunststof
Nevencode
Vervaardiging van verpakkingsmateriaal van kunststof
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Nieuwstraat 44GLVL
2960 Brecht
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-02-2019
895178554
Uitspraak faillissement op 28-2-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: DORELEIJERS REIJN, NIEUWSTRAAT 44, 2960 BRECHT, geboren op 12/12/1984 in GELDORP. Handelsactiviteit: KOERIERS EN POSTERIJEN Handelsbenaming: REDOR Ondernemingsnummer: 0895.178.554 Referentie: 20190221. Datum faillissement: 28 februari 2019. Rechter Commissaris: PAULETTE VERCAUTEREN. Curator: PHILIPPE TERMOTE, COCKERILLKAAI 18, 2000 ANTWERPEN 1- p.termote@lige.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 28/02/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: TERMOTE PHILIPPE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland