Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Alpha En Omega - Team Voor Taal

Op 04-03-2019 is Alpha En Omega - Team Voor Taal te Ieper (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 458916403. De (hoofd)activiteit van Alpha En Omega - Team Voor Taal is overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Alpha En Omega - Team Voor Taal
Plaats:
Ieper
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
458916403
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten
Nevencode
Vertalers en tolken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Houten Paard 8
8900 Ieper
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-03-2019
458916403
Uitspraak faillissement op 4-3-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: ALPHA EN OMEGA - TEAM VOOR TAAL BVBA HOUTEN PAARD 8, 8900 IEPER. Handelsactiviteit: fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten Handelsbenaming: ALPHA EN OMEGA - TEAM VOOR TAAL Uitbatingsadres: SINT-JACOBSSTRAAT 45, 8900 IEPER Ondernemingsnummer: 0458.916.403 Referentie: 20190010. Datum faillissement: 4 maart 2019. Rechter Commissaris: ANNE-MARIE SYX. Curator: OLIVIER CATTRYSSE, DEHAERNESTRAAT 29, 8900 IEPER- info@duyckencattrysse.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 17 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: CATTRYSSE OLIVIER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland