Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Deurzen Andreas Godefridus

Op 28-02-2019 is Van Deurzen Andreas Godefridus te Hamont-Achel (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 640374006. De (hoofd)activiteit van Van Deurzen Andreas Godefridus is vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g..
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Deurzen Andreas Godefridus
Plaats:
Hamont-Achel
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
640374006
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g.
Nevencode
Vervaardiging van weegtoestellen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Posthoornstraat 26
3930 Hamont-Achel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-02-2019
640374006
Uitspraak faillissement op 28-2-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: VAN DEURZEN ANDREAS, POSTHOORNSTRAAT 26, 3930 HAMONT-ACHEL, geboren op 15/10/1947 in BUDEL NEDERLAND. Ondernemingsnummer: 0640.374.006 Referentie: 20190098. Datum faillissement: 28 februari 2019. Rechter Commissaris: LIESBET DEBEN. Curator: GEERT PAUWELS, LEOPOLDPLEIN 36 BUS 1, 3500 HASSELT- geert@advocatenpauwels.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 28/02/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PAUWELS GEERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland